3.jpg
       
     
IKONCHE.jpg
       
     
SKOPJE EZERCE PARK COMPETITION
       
     
fjsdhfysa.jpg
       
     
jjgjgj.jpg
       
     
2.jpg
       
     
probno.jpg
       
     
Untitled-1.jpg
       
     
3.jpg
       
     
IKONCHE.jpg
       
     
SKOPJE EZERCE PARK COMPETITION
       
     
SKOPJE EZERCE PARK COMPETITION

The architectural and urban project for the context and the restaurant-Ezerce suggests a model which unites the organic connection between past, present and nature. The restaurant is interpreted in contemporary architectural language going back to the past spatial archetype of the place. The basic concept is how to create a connection between the inside and the outside with a gradual opening and closing of spaces. The form is generated by the lake and the river which go around the location, as well as the historical contours, the building absorbs the outside from inside. The aesthetics of the building is fullfiled by it's landscape. 

Drawing an analogy of the railway station, an urban hybrid path is designed which makes a connection and unifies the wider context. This linear element is connected with the restaurant through colonnade. 

We suggest a transparent model with one single core for the kitchen and toilets. The inside is a free plan making an effect of a scenography and using the most of the surroundings to fulfill the project. 

Project team : Jordan Tasevski, Aleksandra Shekutkovska 

Project was purchased by Municipality of the Centre, City of Skopje 

fjsdhfysa.jpg
       
     
jjgjgj.jpg
       
     
2.jpg
       
     
probno.jpg
       
     
Untitled-1.jpg